Tuira

Lähettänyt JouniSaarenkylä Ke, 28.04.2010 - 10:32

1981 huhtikuu. Reissu Kemi, Hartlepool, Kemi.

Tuira lähdössä Kotkasta. Kuvan julkaisulupa: Sea-Foto/Hannu Laakso email: laaksopk (at) gmail.com

Päällikkö S. Salojärvi

Katso kuvia lisää - see more photos

Forums

Anonymous (ei varmistettu)

To, 22.09.2011 - 01:51

Tuirasta tuli myös Finnoak -92(?)ja siirrettin Bahaman lipun alle. -Olin siinä talven 92-93.
Terv. "Isä aurinkoinen".

Anonymous (ei varmistettu)

Ke, 17.04.2013 - 04:39

Tuli mieleeni juttu Tuirasta. Tottakai kaikki skönärit Suomessa tiesivät, että Tuira ajaa raitsikkalinjaa Kemi-Englanti-Kemi. Mutta sitten Finnlinesin systeemit muuttuivat ja Tuirakin lähti merille. Tulin kerran nuorena kakkosena paattia vastaan näköetäisyydellä eräänä iltapäivänä Karibialla makrillilastissa kongolaisella reeferillä Perun Callaosta Puolaan. Oli 70-luvun puoltaväliä.
Soittelin VHF:llä vahtiperämiehelle ja kysäisin: "Oletteko eksyneet?" Oli tovi hiljaista ja sitten kuului kauhea naurunpurskaus ja vastaus: "Ei, emme enää aja linjaa Englantiin, määränpää on nyt kanava ja Losis!" Oli puhelimessa Tuiran täkkikakkonen, muistaakseni nimeltään Pulli.

Anonymous (ei varmistettu)

To, 30.05.2013 - 18:28

kun olin tuirassa 1980-82 ajeltiin hartlepool-kemi-oulu joskus le havre.marseil.calais-santander-bilbao jne.. pekka syrjala kippari-seppo salojarvi---- taisi kayda seppalan mikko siella-kipina oli elo- ja jouko toinen kipina- stujut suikkalakki aaro- sjolund edgar edi- tormanen oulusta 2 kokki- tuominen-lindstrom terttu- holopainen takilla myos enojarvi-jouko hesasta- alpo parka poosuna- jossain valissa oli lehtisen veikko kotkasta- kauppi lauri -vepsalainen arto lappeenrannasta-maxi janson seppo koneessa- lintula timo kone- tietenkin yrjo talvio sahkomies-- suojarvi konemestari /perheenmies appana kotka- tuusa kari mestareita- hattusen timo peramies- ja taas monta monta merimies ystaava joitten nimia ei muista enaan ,terveiset kaikille