Äänimeren uusi ohjelmistoversio

Lähettänyt TimoSylvänne La, 13.11.2021 - 13:47

Äänimeren Drupal julkaisujärjestelmän versio 7 on päivitetty versioon 9. Jokunen viikko vierähti, ettei sivustoa voinut päivittää.

Ulkonäkö on saatu säilymään lähes samana. Etusivulla on siirretty valikkojen paikkoja siksi, että puhelimen näytöllä näkyisi sivun alussa tiedot uusista valokuvista ja kommenteista. Tietokoneella heti näiden alapuolella näkyy tieto uusista jutuista ja kommenteista, mutta puhelimessa vasta aakkosellisen laivaluettelon jälkeen. Siksi näin, koska kuvia ja kommentteja ilmaantuu paljon useammin kuin juttuja.

Monenlaista viilattavaa on jäljellä. Foorumissa eivät näy kokonaisuudessaan vanhat Vapaavahtijuttuni. Varustamohistorian jutut näkyvät kokonaisuudessaan kommentteineen. Aiemmin jokaisesta varustamosta näkyi otsikon lisäksi vain muutama ensimmäinen rivi ja otsikkoa piti klikata, jos halusi lukea koko historian ja katsoa kommentteja. Nyt jostain tuntemattomasta syystä järjestelmä toimiin päin vastoin.

Spammin olen toistaiseksi saanut hallintaan ja Foorumiin voi vapaasti kirjoittaa ilman käyttäjätunnuksia. Käytössä on Captcha, joka vaatii juttua julkaistaessa kirjoittamaan kirjaimet/numerot, jotka näkyvät kuvassa. Isot ja pienet kirjaimet on oltava oikein.

Kommentteja ja ehdotuksia otan mielelläni vastaan

Valokuvaohjelmistoon ei ole tehty muutoksia.

Forums