You are here

Erittäin lyhyt puhelu kotiin

JormaSallinen's picture

Olin hommissa Finnclipperillä , joka oli muuten ensimmäinen laivani. Oli muutamia, jotka soittelivat kotiin melko säännöllisesti ja muutamat eivät koskaan. Se oli tosin ymmärrettävää, koska hinta ei ollut siitä halvimmasta päästä, taisi olla jotain yli 15 mk siihen aikaan, minimi aika 3 minuuttia.

Eräs moottorimies ei koskaan soittanut kotiin, joten olin vähän hämmästynyt, kun hän sitten eräänä päivänä  tuli radiohyttiin ja halusi puhelun kotiin. Miehen muoto oli musta heti alusta lähtien, joten arvasin, että asian täytyi olla tärkeä.

Tilasin puhelun normaaliin tyyliin ja kun yhteys kotiin saatiin, annoin luurin moottorimiehelle ja siirryin käytävän puolelle odottamaan puhelun päättymistä, mutta valvoin kuitenkin, että homma eteni teknisessä mielessä niinkuin pitikin.

Puhelu oli erittäin lyhyt, kuuluva ja sisällöltään selkeä: "Vittu , älä osta sitä sohvakalustoa". Luuri paukahti pöytään ja vanttera mursunviiksinen mies pyyhälsi ohi jatkamaan hommiaan. Puhelun kestoaika noin 5 sekuntia, mutta jouduin (valitettavasti) laskuttamaan kolmesta minuutista. En tiedä miten sille sohvakalustolle lopulta kävi, mutta tuskin tuli ostetuksi.{#emotions_dlg.tongue_out}

Kevään jatkoa

Jorma S

 

Forums: