You are here

Kyssäreitä talousosastolle

Hei.

Olen EKAMIssa opiskelemassa talousapulaiseksi/laivakoksiksi, ja sain hiljattain palautustehtävän, johon vastauksia en tunnu löytävän googlailemalla, niinpä ajattelin tulla tälle foorumille vähän kyselemään. Tässä kysymykseni:

Proviantin tilaus: Kuinka usein se yleensä tehdään, ja mitä tavaroita tilataan mistäkin? Eroaako keittiön ja salin puolen proviantti? Miten se tilaus käytännössä tapahtuu, ja kenen toimesta?

Omavalvonta: onko se paperinippu, jossa on kaikenlaisia ohjeita, niinkuin ravintolassa, vai onko se rahtilaivalla jossain eri muodossa? Onko salin puolella erillinen omavalvonta?

Puhtaanapito: Minkälaisia pesuaineita käytetään? Missä niitä varastoidaan? Mitä erilaisia siivousvälineitä käytetään? Miten pyykinkäsittely tapahtuu laivalla?

Ja lopuksi vielä: mistä laivakokin ja talousapulaisen palkka koostuu? Ei tarvi kertoa suoraan lukuja, ihan vaan että mikä osa tulee peruspalkasta ja mikä kustakin lisästä.

Forums: 

Terve,

voisi olla hyvä jokin yhteystieto. Äänimeren selaajat eivät välttämättä ole innokkaita kommentoimaan. Tosin en tiedä, innostaisiko yhteystieto ketään sen paremmin.