Sekoaminen

Lähettänyt JouniSaarenkylä Ti, 04.05.2010 - 12:03

Eräässä laivassa -70 luvun loppupuolella. Sekoaminen alkoi messinaisella aluksi sekavista, jopa itsetuhoisista jutuista. Kerrankin nainen konttasi pitkin messin lattiaa ja huuteli, eiks kukaan anna mulle .....

Ei mennyt kauan kun hänet suljettiin hyttiinsä ja ovelle ympärivuorokautinen päivystys . Hyttinsä hän sotki ulosteella. Ajattelimme että nainen tekee itselleen

vielä jotain pahaa.Tultiin siihen tulokseen että laitetaan hänet pakkopaitaan.

Kippari käski ottaa radiolla lääkäriltä maista neuvoja, mitä lääkintäperämies antaisi jotta nainen rauhoittuisi ja edes nukkuisi. Lääkäri kuunteli perämiehen selostusta mikä oli tilanne, ja kysyi mitä lääkkeitä laivassa on. Kohta tuli neuvo: sitä rauhoittavaa pistätte pari viivallista.

Seuraavana päivänä uusi soitto lekurille kun kyseinen lääkitys ei tehonnut. Antakaa tupla-annos ruiskulla sillä määrällä nukkuisi hevonenkin, tuumasi lääkäri. Se tehosi. Kun saavuimme Suomen satamaan olivat valkotakkiset laiturilla jo odottamassa ambulanssin kanssa.

Forums

Anonymous (ei varmistettu)

To, 16.01.2014 - 16:20

kauanko mies oli merellä?
itse olin 39 vuotta eri varustamoissa. joten noi jutut ei ole ihan vieraita.

Jouni Saarenkylä (ei varmistettu)

Ti, 11.11.2014 - 15:38

In reply to by Anonymous (ei varmistettu)

hei olin 13v. 5 eri varustamoa ja laivoja oli yli 20 joten näki monen moista seiluria.

Tate Inervo "T… (ei varmistettu)

Ti, 19.05.2015 - 23:33

In reply to by Jouni Saarenkylä (ei varmistettu)

M/t Fermiassa, sitten M/t Nanna 1973 ollessani siiffi alkoi sekoilla ja lopetti suolan käytön. Sillä ei sitten enää hikoilisi. Suezin kanavassa hän juoksi lehmäsiltaa pitkin fööripakalle ja sukelsi kanavaan. Senhän arvaa kuinka siinä käy. Laivaa ei voinut pysäyttää kun etenimme konvoiassa. Myöhemmin oli löytynyt joitakin lihan palasia kanavasta. Jälkeenpäin kerrottiin erilaisia syitä itsemurhaan. Eräs syy oli vaimon avioero hankkeet. Sen verran seurailin siiffin touhuja sivusta, että huomasin miehen alkaneen puhumattomaksi. Viinalla ei ollut osuutta asiaan, sillä hän oli raivoraitis. Yksinäisyys, viina ja pettymys varmaan ajoi monen skönön tuhoon.